Telefon / Whatsapp : 0726.863.140

Program magazin :

Luni - Vineri : 10.00 - 19.00

Sambata : 10.00 - 16.00

Duminica : Inchis

S.C. Daniel's Luxury Tim S.R.L. va prezinta o gama larga de  produse de lux originale, de la parfumuri, ceasuri, ochelari, genti, portofele si cosmetice  intr-o forma online virtual cat si in magazinul nostrum din Timisoara, strada Amforei nr.5.  Am inceput din dorinta de a avea produse de brad la preturi accesibile. Suntem o echipa de oameni increzatori si optimisti, dornici sa va puna la dispozitie cadoul perfect pentru dumneavoastra sau cineva drag voua. Munca, perseverenta si pasiunea sunt ingredientele noastre preferate.
Pe scurt, noi suntem Daniel’s Luxury Tim.

   

 Timpul tau e pretios pentru noi asa ca ne preocupam sa fim alaturi de tine, atat online cat si in magazinul nostru, ori de cate ori ai nevoie de diverse informatii si sfaturi pe care le poti primi de la noi contactandu-ne. Cumparaturile online pe site-ul nostrum sunt accesibile tuturor, clientul isi creaza un cont prin care va avea acces la modalitatile de comanda pentru toata gama de produse pe care o comercializam. De asemenea va asteptam si in magazinul nostru.

     

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de parfumuri de lux originale, am devenit lideri, am studiat si analizat dorintele clientului si consideram ca putem face fata oricaror cerinte de parfumuri din partea dumneavoastra. De asemenea ne-am specilizat si in alegerea potrivita a tuturor celorlalte produse de brand pe care le comercializam, cesuri, ochelari, genti, portofele si cosmetice.

 Aceste produse se livreaza direct din stocul magazinului in doar 24 de ore, oriunde in tara, din momentul plasarii comenzilor ferme din partea dumneavoastra.

    

Loading...